Nieuws » E-mail consultatie

Indien u buiten of binnen openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. (werkdagen 11.00-17.30u).U kunt dan ook foto’s en/of video’s sturen per mail.

Net als in de humane zorg is advies op afstand ( bijvoorbeeld door videobellen) buiten openingsuren steeds noodzakelijker. Zo kunnen we de situatie enigszins inschatten en u hopelijk uw zorgen wegnemen of u goede adviezen meegeven, of in uiterste gevallen u toch adviseren een gespecialiseerde (spoed)kliniek te contacteren.

U stuurt uw aanvraag naar info@dierenkliniekdierbaar.nl:

Indien u e-mail consult aanvraagt vragen wij duidelijk uw gegevens en de naam van de patiënt door te geven en de reden waarvoor u een consult wilt. Facturering volgt dan via een ING “tikki” en dient vooraf voldaan te worden.

Indien de service beschikbaar is (afhankelijk van bereikbaarheid van mij) ontvangt u een standaard mail ter bevestiging van de aanvraag, indien akkoord start de consultatie!

Kosten zijn 29,95 € buiten openingsuren, binnen openingsuren 19,95 €

Binnen de openingsuren zullen we ook telefonisch kosten rekenen zodra er: foto's-video's toegestuurd worden en men op afstand advies wil, of de vraag meer dan 10 minuten in beslag neemt (telefonisch). U kunt dus zeker telefonisch nog terecht tijdens openingsuren voor algemene vragen of uw zorgen te bespreken mits het een beetje binnen de tijd blijft. We zijn genoodzaakt dit te doen daar veel mensen nu via deze kanalen advies willen hebben en liever niet meer naar de praktijk willen komen. Zeer begrijpelijk natuurlijk.

Let op: dit is geen fysieke consultatie en bestaat enkel uit advies per e-mail of telefoon. Indien behandeling nodig is worden de kosten hier opvolgende zoals consulten (ook bij doorverwijzing naar een andere dierenarts) , medicijnen en onderzoeken normaal doorberekend! Houdt u rekening met hogere tarieven buiten openingsuren.

Laatste nieuws

Wij mogen blijven werken!

Wij werken nog steeds voor alles op afspraak. Maar ook voer en medicijnen en ontvlo-wormmiddelen, kunt u ook bij ons bestellen via info@dierenkliniekdierbaar.nl

U kunt deze dan ook op afspraak ophalen!

Vaccineer uw huisdier, ook in Coronatijd!

Wij blijven  motiveren om het vaccineren van uw huisdier ook in deze coronatijd te blijven doen!

Update COVID-19/Corona

Gezien het beleid i.v.m. het coronavirus zijn wij bij Dierenkliniek Dierbaar genoodzaakt onze dienstverlening hierop aan te passen.

DE OPENINGSTIJDEN VAN DE KLINIEK VERVALLEN PER DIRECT EN ALLES ZAL OP AFSPRAAK GEBEUREN(OOK HET OPHALEN VAN VOER EN MEDICIJNEN DUS)WIJ ZIJN TIJDENS WERKDAGEN TELEFONISCH/E-MAIL BEREIKBAAR VAN 11.00-17.30 UUR.

E-mail consultatie

Indien u buiten of tijdens de openingsuren bezorgd bent over uw huisdier en het betreft geen spoed of levensbedreigende situatie dan kunt u een e-mailconsultatie aanvragen. Zo krijgt u op afstand advies!

Vaccinatie hond tegen de ziekte van Lyme

Update vaccinatie ziekte van Lyme: de fabrikant heeft het vaccin uit handel genomen en is dus niet meer leverbaar in Nederland. De vaccinaties zullen dus opgemaakt worden.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
11:00u tot 12:30u 15:00u tot 17:30u

Behandeling enkel op afspraak.

Contact

Paddeweg 18
5941 NB  Velden

077-472 07 02
info [at] dierenkliniekdierbaar.nl